MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut la spitalul Panait Sarbu iar doctorul cu care am nascut se numeste Deva Dan. Ziua in care am nascut este 31 octombrie 2012. O zi friguroasa de toamna. M-am prezentat pentru inducere la ora 8 dimineata deoarece depasisem termenul cu cateva zile.

Am urcat in camera de travaliu unde mai asteptau si alte gravidute si am primit perfuzia de declansare a travaliului, cu toate ca doctorul mi-a spus ca s-ar putea sa nu nasc in acea zi, eu nefiind dilatata.

Dar, pe la ora 12 au inceput contractiile, usor usor pana au devenit greu de suportat. Fetita mea era nerabdatoare sa iasa. Am cerut sa mi se faca epidurala cu toate ca imi era frica de injectia in coloana, dar durerea m-a facut sa uit de frica. Am avut un travaliu cam lung dupa parerea mea, dar dupa ce mi s-a facut epidurala nu a mai durat mult si fetita mea a vrut sa facem cunostinta.

Am urcat pe masa de nastere si dupa doua impingeri si o epiziotomie pe care nu am simtit-o, a venit pe lume Alesia Marina, o frumusete de fetita de 3400 grame. Dupa nastere ni s-a recoltat si sange pentru celulele stem de care sper sa nu avem niciodata nevoie.

Cand am tinut-o pentru prima oara in brate pe fetita mea si ne-am privit in ochi am uitat unde ma aflam. Dupa 3 zile de spitalizare am fost externate intr-o zi cu soare, una din putinele zile calduroase din noiembrie, dupa aceea incepand frigul si ninsoarea.

Per total sunt foarte multumita de calitatea serviciilor medicale, moasele au fost amabile si au stat pe langa mine atat cat s-a putut pentru ca nu prea aveau ce face, iar despre medic ce pot sa spun, toata stima pentru ca mi-am dorit sa ma asiste el la nastere si nu medicul de garda care era in ziua aceea, pentru ca el mi-a urmarit sarcina si el ma cunostea.

S-a tinut de cuvant si a fost prezent la nastere, chiar mi-a tinut fetita in brate, ii era drag de ea, fiind grasuta si dragalasa.

Aceasta a fost povestea nasterii mele, o nastere usoara datorita anesteziei epidurale pe care as repeta-o inca o data. Multumesc si doctorului Dan Deva care m-a asistat la nastere.

(Alina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste