MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ambii copii i-am nascut la Maternitatea din Buzau. Trebuie sa recunosc ca mi-a fost putin teama prima oara si pe buna dreptate vazand ce a urmat. Travaliul a inceput pe la 12 noaptea, pe 6 spre 7 februarie 2011, si pana pe la 4-5 dimineata mi-am asteptat sotul sa vina de undeva de langa Bucuresti, acolo lucra la momentul respectiv, pentru ca n-am vrut sa merg singura la Maternitate.

Am ajuns in jurul orei 5 si jumatate la Maternitatea Buzau si acolo a inceput "distractia" toata lumea de la doctorul care m-a internat pana la moasa, asistenta si ce alte cadre mai erau pe acolo au fost vizibil deranjate de aparitia mea inoportuna. Aparent se pregateau sa iasa din program si eu mi-am permis sa le deranjez.

Dupa ce m-au lasat sa ma chinui singura o buna bucata de timp si-au adus aminte ca eram si eu prin zona. Procesul in sine n-a fost deloc usor si nu ma ajuta nici felul in care vorbeau/tipau. La un momentdat a parut sa le deranjeze si faptul ca baietelul meu era destul de mare, a cantarit 4.100 kg la nastere.

S-au mai imbunat dupa ce si-au primit banii, dar gustul amar a ramas.S pre marele meu noroc la cel de-al doilea copil, 2 ani mai tarziu, in 18 iulie 2013, am gasit o moasa si o asistenta care-si cunosteau meseria si probabil le si placea ceea ce faceau asa ca pe fiul meu cel mic l-am nascut in fix 10 minute desi si el a fost destul de mare, 3.950 kg, si pentru asta le multumesc si astazi.

Despre asistente nu sunt prea multe de zis, erau ok si cele pentru copii si cele pentru mamici doar ca noaptea erau de negasit. Dar cel mai greu de suportat au fost conditiile. Saloane mizere unde era interzis chipurie sa intre vizitatorii fie ca era vorba de tatici sau bunici sau mai stiu eu cine, dar gandacii erau ca la ei acasa, dusurile si grupurile sanitare infecte mi-e groaza si acum cand ma gandesc, groaznic intr-un cuvant.

Din pacate a trebuit sa stau cam o saptamana cu cel mare pentru ca a facut icter :( , la cel mic am plecat dupa 3 zile. Partea proasta e ca desi am nascut copiii la distanta de 2 ani si jumatate in Maternitate nu s-a schimbat nimic, conditiile au fost aceleasi si prima si a doua oara. Trist in Romania secolului XXI!

(Alice, Buzau)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste