Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Stimata redactie! A fi mama este cel mai de pret lucru pe Pamant, este cel mai frumos rol pe care ar putea omul indeplini pe parcursul existentei sale, chiar si copilul mic cand invata sa vorbeasca printre primele cuvinte pronunta: MAMA. Dumnezeu mi-a dat sansa de a fi mama a trei copii, am doua fete si un baiat.

Nasterea lor a fost grea, dar si o experienta unica, de neuitat. Prima fetita am nascut-o intr-o zi geroasa de ianuarie, sotul meu fiind de meserie sofer, era mai tot timpul plecat in deplasari prin tara. Noi locuiam intr-un apartament pe care l-am achizitionat destul de greu, nu vroiam sa stam cu parintii niciunuia dintre noi, nu ne-au ajutat cu bani nici rudele, pe motivul ca sotul este sofer si se pot intampla accidente si eu nu i-as fi dat banii inapoi.

La inceput apartamentul era destul de gol, am cumparat un rejou, pe care am incalzit supa, dar astazi pot sa spun ca avem un apartament destul de cochet si de confortabil, pe gustul nostru.

Prima data cand am ramas insarcinata, m-au cuprins niste sentimente contradictorii, nu stiam daca voi fi o mama buna, daca voi face fata greutatilor, nu stiam cum voi spune sotului, cum va reactiona.

I-am spus intr-un parc, m-am gandit la un loc unde sunt si parinti cu copii, dar spre surpinderea mea a reactionat destul de bine. Pe tot parcursul sarcinii a fost langa mine, chiar daca nu putea renunta la servici, desigur ca n-a fost cu mine la toate controalele pe care le-am efectuat la domnul doctor Horvath Daniel, dar ma suna zilnic si vorbeam la telefon.

Exact cu doua saptamani inainte sa nasc, si-a luat concediu , dar poate ca a avut o presimtire ca ceva se va intampla, pentru ca durerile m-au apucat cu cateva zile inainte de termen. M-a dus la spitalul orasenesc dar pentru ca situatia mea era destul de grava m-au dus la spitalul judetean care este la aproximativ 29 km de orasul in care noi locuim.

A fost un chin timp de patru zile, de Sambata pana Marti, cand la ora 12.20 pe 12 ianuarie 1982 s-a nascut prima mea fetita, n-am crezut ca voi mai ramane in viata si pentru asta sunt recunoscatoare Domnului. Despre conditiile din spital ale acelor vremuri ce va pot spune, e bine ca sunt in viata atat eu cat si fata mea.

Va multumesc pentru rabdarea pe care ati avut-o citind scrisoarea mea!

(Piroska, Targu-Mures)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!