Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna! Numele meu este Mihaela si in data de 25 Februarie 2015 in maternitatea din Brasov am nascut pe cale naturala un Baietel pe care l-am numit Tudor. De la prima nastere am o fetita, Karina, acum in varsta de 11 ani.

Toti m-au incurajat cum ca a doua nastere va fi mai usoara. M-am bucurat enorm deoarece la prima am "fluierat", atat de usor mi s-a parut. Insa nimeni nu s-a gandit si la greutatea copilasului. Tudor a avut la nastere 3,810 si recunosc ca daca moasa nu m-ar fi apasat pe burtica, singura nu as fi reusit sa nasc.

Indiferent de durerile avute in timpul nasterii acestea s-au anulat imediat in momentul in care mi-am vazut baietelul, iar cand l-am tinut in brate am fost cea mai fericita femeie din lume ( asa simt toate femeiele, nu doar eu).

Conditiile din spital sunt bunicele. Un minus ar fi singurul dus existent pentru toate proaspetele mamici, acesta se afla la etajul 3 (eu am fost norocoasa pt ca am avut salon la etajul 3). De asemenea, trebuie sa stiti ca mancarea din spital nu este excelenta, valoarea celor 3 mese cumulata fiind de doar 8-9 lei/zi, insa cadrul medical era de mare ajutor.

Cel mai bun sfat pe care as putea eu sa il dau viitoarelor mamici este sa nu opteze pentru o rezerva privata in care sta si bebelusul. In primele zile de viata bebelusul plange in cursul noptii, iar proaspata mamica slabita dupa nastere nu se poate odihni.

In spital aveti ajutorul asistentelor care il vor supraveghea 24 din 24 pe micul vostru ingeras. Mamicile au tot timpul din lume sa-i supravegheze pe bebelusi cand vor ajunge acasa.

La fel de importanta pentru mamicile care vor avea primul copil este si alegerea modalitatii de nastere. Optati pentru nastere naturala! Recuperarea este mai rapida si organismul nu sufera schimbari majore. Sa nu va fie frica de ceea ce nu cunoasteti! Va doresc din suflet sarcina usoara, nastere usoara si o viata minunata alaturi de ingerasii vostri!

(Mihaela, Brasov)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste