MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Patrulescu Carla si am o fetita minunta Natalia-Maria, care s-a grabit sa vina pe lume putin mai devreme, la 38 saptamani. Pe 10.10.2013, insarcinata fiind in 38 saptamani, am fost la doctor pentru un control de rutina. Mi s-a facut o ecografie si apoi m-a pus la NST, aveam contractii foarte mari dar pe mine nu ma durea nimic. Mi-a facut un calmant, apoi un Mialgin in ideea ca nu voi naste, dar contractiile nedureroase continuau.

L-a trimis pe sotul sa-mi ia bagajul si pana a ajuns inapoi la spital deja eram in sala de nastere. Totul a decurs bine, bebelina s-a nascut la ora 23.15, era somnoroasa datorita Mialginului, a primit Apgar 6, iar la 5 minute 8. Este un copil sanatos. Am nascut la Spitalul Cantacuzino, de care pot spune ca am fost multumita in mare parte. Saloanele erau curate, dispuneau de 2 paturi cu noptiera pentru mamici, 2 patuturi pentru bebici si 2 chiuvete. Caldura era din belsug. Am avut noroc ca aveam si baia langa salon.

Pentru doamna doctor Shanta, cu care am nascut, am numai cuvinte de lauda, a fost foarte atenta si grijulie, chiar a sunat de acasa sa intrebe asistentele cum ma simt, deoarece am nascut cu colul inchis.

In ceea ce o priveste pe doamna doctor neonatolog Dumitru, nu pot vorbi decat la superlativ. La prima vizita in salon a verificat-o pe fetita din cap pana in picioare, mi-a dat detalii de la nastere. In ziua externarii a venit si ne-a spus cum sa procedam cu copilul cand ajungem acasa, cu ce situatii ne putem confrunta si cum le putem rezolva.

La ambele vizite a stat mai bine de o ora. Singura nemultumire a fost ca nu am putut sa alaptez exclusiv. Am nascut joi noaptea, vineri la pranz am fost mutata in salon si practic prima alaptare a fost la ora 18.00, pana atunci au hranit-o cu lapte praf.

O asistenta mi-a desfundat canalele si mi-a aratat cum sa pun copilul la san ca mai aveam putin si faceam furia laptelui. Sambata dimineata mi-au adus-o in salon si de atunci am alaptat-o exclusiv. In ceea ce priveste vizitele in spital, nu erau probleme, sotul a stat sambata si duminica de dimineata pana seara cu noi. Luni am fost externate si acum suntem bine-sanatoase.

(Carla, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste