Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea mea incepe pe data de 02.07.2014,in acea zi am nascut o fetita superba de 2650 grame. Nasterea a fost la Spitalul Universitar din Bucuresti iar medicul care m-a supravegheat toata perioada sarcinii a fost Dumitrascu Mihai, un medic extraoridinar pe care il recomand cu mare incredere. Travaliul a durat 12 ore.

De cand am ramas insarcinata mi-am dorit tare mult sa nasc natural, stiam ca va fi mult mai usor pentru mine recuperarea de dupa. La apropierea termenului medicul mi-a confirmat faptul ca totul este in regula si pot naste natural fara nici o problema. Daca exista cumva vreun risc bineinteles ca as fi ales nasterea prin cezariana, mereu mi-am spus in gand: "daca atatea femei au putut naste natural atunci de ce eu nu as putea". Si asa a si fost totul a decurs foarte usor dupa nastere la cateva minute mergeam pe picioarele mele. Nu am facut nici o anestezie, nici o injectie.

La ora 6.10 dimineata mi s-a rupt apa, iar la ora 18:45 s-a nascut natural fara epidurala printesa mea. Personalul medical a fost minunat, m-a supravegheat mereu in toate aceste ore. Travaliul a fost usor, contractiile suportabile ca durerile din perioada menstruatiei, s-a intetit dupa ora 16:00.

La ora 10 a adus-o si pe cea mica in salon cu mine si asa am ramas noi amandoua pana cand ne-am externat, dupa 2 zile. Recomand acest spital, este foarte curat si personalul foarte dragut.

Am avut un bagaj destul de bine facut si mi-a fost de mare ajutor, din pacate singura parte negativa a acestui spital a fost faptul ca trebuie sa iti aduci de acasa tot ce tine de bebelus (hainute, lotiune de spalat, pampersi, crema pentru fundulet) dar si pentru mamica (vata cat de multa, pompa de san, prosoape). Mamici este bine sa aveti bagajul facut dinainte ca sa nu mai stati atunci sa cautati ce va trebuie ca este mult mai greu, eu l-am facut inca cu o luna inainte de nastere, in fiecare zi puneam cate ceva in gentuta.

(Adriana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste