Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut in vara lui 2013 la Maternitatea Sibiu. Am un baietel sanatos, multumesc lui Dumnezeu! Termenul limita era undeva prin data de 3 septembrie 2013. M-am gandit sa ma apuc prin 23 august sa fac zacusca pentru iarna :-) . In ziua in care am terminat cu zacusca m-au apucat durerile.

Mai intai o durere de spate si burta. Am zis ca nu-i nimic, ma doare poate ca am stat mai mult in picioare. Cand am vazut ca totusi nu ma lasa am decis sa merg la spital. Era ziua de 23 august ora 11- 11.30 cand am mers sa imi fac internarea. Cand am ajuns nu aveam decat 1 cm dilatatie. Am ajuns in sala de travaliu unde m-a intampinat o moasa.

Eu nu luasem legatura cu nici una pentru ca nu stiam cum merg treburile :-( . Desi mi s-a spus de catre o doamna ca e cea mai buna, pentru mine nu prea a fost. M-a repezit ca de ce ma agit (desi nu faceam altceva decat sa ma plimb), a vorbit rece cu mine pana spre dimineata cand doctora care mi-a urmarit sarcina a iesit din operatia de cezariana pe care o facea.

Atunci s-a mai indulcit putin la glas, insa nu a mai durat mult si la 7.40 in data de 24 august 2013 mi-am cunoscut comoara, adevaratul miracol al vietii. Am un baietel pe nume Vlad-Stefan care imi umple viata de fericire. Ma bucur ca m-a ajutat Dumnezeu sa fim amandoi sanatosi, asta le doresc toate mamicilor si copiilor lor. Asta este povestea mea despre cum am adus pe lume miracolul si fericirea mea deplina.

(Mariana, Sibiu)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste