MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna! Ma numesc Cristina si sunt o mamica foarte fericita a unei fetite superbe! Am nascut pe 23.11.2014 la maternitatea Lotus din Ploiesti ( nastere naturala), cu ajutorul domnului doctor Ciprian Pop-Began o fetita de 3300 grame.

Multumesc domnului doctor Andreas Vythoulkas ca a fost alaturi de mine pe parcursul celor 42 de saptamani si intotdeauna am avut incredere totala in dansul ca o sa fie bine. Un medic si un om exceptional, ori de cate ori aveam o intrebare imi raspundea cu calm si seriozitate si am ramas placut surprinsa de modul in care domnul doctor vorbeste si iti explica tot ce este necesar in momentul in care se facea ecografia sau orice alta analiza.

Inca de la inceput , domnul doctor m-a asigurat ca totul va fi bine si ca sarcina va decurge fara probleme. Sa ne bucuram de aceasta etapa frumoasa din viata unei femei. La fiecare control eram nerabdatoare sa aflu ce face bebe, cat a crescut si cat ia in greutate.

Am vrut sa nasc prin cezariana ( de frica durerilor din travaliu), insa domnul doctor imi spunea mereu sa nasc natural cu epidurala (cezariana sa fie ultimul lucru in caz de complicatii), recuperarea fiind mult mai usoara si pot avea grija de bebe doar dupa 2 ore de la nastere, si asa a si fost!

In momentul in care am venit la maternitate nu am avut nevoie decat de buletin si analizele de pe parcursul sarcinii, restul (haine pentru bebe , pampersi si tot ceea ce era nevoie pentru el, camasi, absolut tot mi-au fost date de spital). Inca din momentul in care am intrat pe usa maternitatii am fost intampinata de un personal de exceptie, asistente extraordinare, curatenie si am stat in regim single. Pe toata durata travaliului am avut alaturi oameni minunati, in permanenta o asistenta alaturi de mine care imi vorbea frumos si ma consola in perioadele cu contractii!

Am nascut natural cu domnul doctor Ciprian Pop-Began (medic de garda), un om extraordinar si tin sa-i multumesc pe aceasta cale ca m-a sprijinit si a fost alaturi de mine in aceasta experienta unica.

Dupa 2-3 ore de stat la terapie intensiva, m-au dus in salon (regim single) si acolo mi-am revazut din nou fetita!
Dupa cele 4 zile ( contractul fiind facut pe aceasta perioada) nu imi venea sa mai plec acasa!:)

Fiind singura maternitate privata din Ploiesti cu conditii de 5*, recomand tuturor viitoarelor mamici care doresc sa aiba parte de momente unice in viata alaturi de oameni minunati care stiu sa fie alaturi de voi.

Multumesc echipei minunate pe care am intalnit-o la Spital Lotus Ploiesti!

(Cristina, Ploiesti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste