Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua. Numele meu este Denisa si am 20 de ani. Piticul meu are 11 luni si se numeste Yanis. Povestea noastra incepe pe 26 martie atunci cand la 4 dimineata mare nunta avea sa isi faca simtita prezenta mai mult ca niciodata.

Am ajuns la spital unde a urmat travaliul chinuitor de 7 ore. Nasterea naturala m-a facut sa am o legatura si mai stransa cu fiul meu pentru ca il simteam cum vrea sa iasa si el sa ma imbratiseze.

Nasterea a fost normala si totul a decurs natural. Numai mamele cred ca inteleg sentimentul care te cuprinde cand ii simti pielea catifelata celui pe care l-ai purtat in pantec. Am nascut un copil sanatos insa bucuria mai ca a fost furata din cauza personalului medical care se comporta cu pacientii de parca ar fi niste roboti fara sentimente.

Cele 4 zile de spitalizare au fost un adevarat chin pot spune pentru ca din pacate in tara noastra asistentele medicale nu te baga in seama daca cu primesc mici atentii. In ziua eliberarii din spital am fost foarte fericita ca ajung acasa cu puiul meu. Copiii sunt o binecuvantare si ii multumesc lui Dumnezeu ca il am pe Yanis.

Asta a este povestea noastra. Speram ca v-a placut.

(Denisa, Alba Iulia)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste