Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
La varsta de 37 ani am hotarat sa aduc pe lume un sufletel. Drumul a fost anevoios, probleme la tot pasul, dar Dumnezeu mi-a pus in fata numai oameni care au avut mereu o vorba buna, oameni care au avut grija de mine.

Am ajuns la domnul doctor Pechi cand intrasem in a 30 a saptamana deoarece doctora la care am tot mers sa imi urmareasca sarcina m-a anuntat ca daca vreau sa nasc cu ea sa fac bine sa strang bani ca nastem la MedLife. Adica da-te peste cap si fa rost de 100 milioane (bani vechi). Noroc ca eram pe un scaun ca altfel cadeam din picioare. A trebuit sa beau un pahar cu apa sa-mi revin.

Am intrebat totusi ce fac in situatia in care nu am bani si nonsalant mi-a replicat ca nu stie si ca va vorbi ea cu cineva, un coleg. Cu alte cuvinte, putin ii pasa de soarta mea si a copilului meu, daca nu-i ieseau ei banii de ce sa se agite. Atunci norocul mi-a suras cand printr-o cunostinta am ajuns la doctor Pechi.

In viata mea am tot fost pe la medici avand probleme dupa un accident, dar va dau cuvantul de onoare este al doilea doctor pe care il stimez cu adevarat. Primul s-a stins din viata, profesorul Panoza, si acum cand ma gandesc la dansul imi dau la lacrimile. Doctor Pechi a fost painea lui Dumnezeu cu mine. M-a acceptat ca pacienta si am nascut cu dansul o frumusete de fata.

Il recomand cu cea mai mare caldura! Conteaza ca doctorul sa fie profi, dar daca nu este uman, aproape de sufletul pacientului, degeaba atata carte cat stie.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste