Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut pe data de 13 noiembrie la spitalul Sfantul Pantelimon, pe 12 mi se rupsese apa si m-am dus la spital...asta dupa ce tocmai vorbisem cu doctorul meu si imi spusese ca a doua zi dimineata sa ma prezint la spital. Si pentru ca am ajuns la spital in jurul orei 15, lichidul curgea incontinuu ,insa nu aveam contractii, a trebuit sa mai astept pana a doua zi.


Precizez ca mi-am dorit foarte mult sa nasc natural. Am nascut a doua zi la ora 10:45, dupa ce m-am chinuit de credeam ca nu mai pot :) ceea ce vreau sa precizez, cu ce am ramas in urma acestei experiente (in afara minunatiei mele de fetita) este ca:

1. Doareee :)) stiam ca este greu dar este altfel cand simti pe pielea ta, ma dadeam viteaza inainte, dar in timpul nasterii imi venea sa fac si cezariana, nu imi mai trebuia natural ...nimic, insa apoi te ridici imediat din pat, sa nu mai zic de multumirea ca ai reusit sa nasti natural si multe alte beneficii cunoscute.

2. Salonul in care am stat, dupa sala de nasteri, a lasat de dorit... Conditii mizere, insa poate din cauza ca se lucreaza ...

3. Cel mai important, doctorul Mihai Banacu, care mi-a supravegheat si sarcina de la 2 luni, a fost si prezent la nastere. Este un doctor tanar, rezident, dar extraordinar! Cata rabdare a avut cu mine, sunt f multumita, n-am avut nici un fel de probleme, este foarte profesionist, stie ce face ( nu ca altii), iti explica cu calm orice nelamurire poti avea.

La cusatura, auzisem ca e cel mai dureros, ei bine eu abia daca am simtit cateva intepaturi, a fost foarte bine. Daca in viitor voi mai face un bebe cu siguranta tot la el m-as duce!!! Il recomand cu mult drag si mai ales incredere! Eu am fost o norocoasa ca am dat peste el, m-a ajutat sa aduc pe bebita mea pe lume sanatoasa si natural! Ii multumim!

(Roxana, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste