Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Era o seara racoroasa de aprilie. Am stat pana tarziu cu prietenii si ne-am distrat. Asteptam toti cu nerabdare bebe. Ne-am pus la somn si pe la ora 6 dimineata m-am trezit cu membranele rupte.

Am sunat-o pe doamna doctor Momani si ca de fiecare data imi raspundea la orice ora. Am plecat la spitalul Malaxa , un spital foarte curat si cu bune conditii.

Acolo m-a controlat doctorul de garda foarte amabil si mi-a zis ca sunt pregatita sa nasc. A venit si doamna doctor de acasa, m-a vazut si mi-a zis ca totul este bine.

Am nascut repede in 4 ore dar cu dureri care nu ma lasau. Asistentele veneau foarte des sa ma vada si cand a venit clipa sa nasc doamna doctor m-a ajutat foarte mult pentru ca aveam ceva probleme si la un moment dat bebe nu mai respira.

Am nascut o fetita sanatoasa. Le multumesc la toti din spital ca au fost tare amabili. As mai naste acolo inca o data.

(Alexandra, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!