MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea micutului meu David incepe cam asa...La sfarsitul primaverii, mai exact pe data de 24.08.2014 am mers la tara, undeva aproape de Ploiesti, la socrii pentru a amenaja locuinta in care urma sa ne mutam impreuna cu bebelusul!

Bineinteles ca de la atata treaba, a doua zi am avut contractii din 5 in 5 minute, dar, pentru ca sunt incapatanata, nu am vrut sa nasc in Ploiesti, asa ca am plecat cu trenul spre Bucuresti.

Am ajuns acasa, mi-am facut baie, dupa care am pornit spre Maternitatea Giulesti cu un taxi. La spital, m-a consultat medicul de garda, o doctorita tanara si foarte cumsecade...

Chiar m-am mirat ca mai exista astfel de medici!Aveam contractii si dilatatie de 4. M-a internat pe la ora 16 si mi-a spus ca pana noaptea voi naste! M-au dus in sala de travaliu si acolo am gasit niste moase si asistente la fel de dragute!

Tin sa mentionez ca intreaga maternitate era de o curatenie cum rar gasesti in spitalele din ziua de azi. Dupa cateva ore de plimbat si rugat sa-mi faca ceva sa nasc mai repede, pentru ca simteam ca nu mai pot, pe la ora 23.40 mi-au spus ca este dilatatia de 8 si daca ajung la dilatatia maxima pana la ora 24, ma pun pe masa de nasteri.

Asa a si fost! La ora 24 m-au pus pe masa si cu ajutorul moasei care a apasat pe burtica, sa ma ajute, am nascut un baietel de 57 cm si 3770 g!

M-au dus in salon pe o targa sau nu stiu cum sa o numesc si totul a fost ok! Recomand tuturor aceasta maternitate si aceasta doctorita Comandasu Diana! Nu veti fi dezamagite!

(Andreea, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste