MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Hmmm....miracolul a inceput in dupa-amiaza zilei de 22 mai. Am pierdut dopul gelatinos si apoi au inceput contractiile. Neregulate,ce-i drept, dar dureroase. Nu mi-a fost teama nici o secunda, drept pentru care am asteptat vreo 4 ore pana sa plec la spital.

Sotul si mama mea erau pregatiti de plecare si ma asteptau cu bagajul la usa, iar eu stateam in pat si ma jucam cu telefonul :))). Intr-un final am plecat la maternitate unde, din pacate, medicii care erau de garda au considerat ca aveam travaliu fals, desi nu a fost asa.

Trist, insa m-au lasat cu contractii care se repetau la 8, apoi la 4 minute de la 12 noaptea pana la 9 dimineata cand a ajuns medicul meu...Dansul a fost nevoit sa-mi rupa membranele deoarece aveam dilatatie 9.

Din fericire, medicul meu este cel mai bun si profi medic ginecolog pe care am avut norocul sa-l intalnesc. Am nascut in cateva minute si domnul doctor mi-a asezat minunea la piept...a fost (fara exagerare!!!) momentul perfect!

M-am simtit coplesita si am plans de fericire, iar domnul doctor a spus ca bebe e puternic si ca va reactiona exact ca la carte: a comunicat cu mami instant:-*

(Cristina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste