Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Imi tin ingerasul in brate si-mi amintesc cat de frumos a fost sa o aduc pe lume si cat de minunata prima clipa in care am vazut-o si am tinut-o in brate..atunci am simtit cu adevarat ca traiesc si ca am un rol in aceasta lume.

Dar sa va povestesc cum a inceput totul...nimeni nu imi dadea sanse de a ramane insarcinata decat prin FIV..in urma unor recomandari am ajuns la doamna doctor Oprea care cu rabdare a reusit sa identifice problema si dupa o operatie de endometrioza am reusit sa raman insarcinata..

Va dati seama ce panicata eram sa nu pierd sarcina, sa fie totul in regula..dar doamna doctor cu rabdare si calm mi-a explicat fiecare pas in monitorizarea sarcinii si ii multumesc pentru ca m-a suportat.. credeti-ma nici eu nu imi suportam panicile cateodata..si am ajuns la termen..

Toata lumea imi spunea ca e o sarcina pretioasa, sa fac cezariana sa nu risc nimic..dar doamna doctor Oprea m-a incurajat sa nasc natural..

Au inceput contractiile seara pe la ora 22..am sunat-o pe doamna doctor si m-am dus la Spitalul Medlife..a ajuns si dumneaei aproape odata cu mine..a constatat ca am dilatatie 4 si anestezista mi-a pus epidurala..de aici totul s-a simplificat si am nascut in aproximativ o ora fara probleme o fetita de 3750 g care a primit nota 10..:))..

Pe care am primit-o imediat la san si la dragalit.:))..nici nu m-am rupt nici doamna doctor nu a taiat mult astfel ca nici nu se vede ca am nascut..zice si sotul.

O recomand cu caldura pe doamna doctor si urmatorul copil (baietel sper) tot cu dansa la Medlife il voi naste..multumesc!

(Ioana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!