Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Toata perioada sarcinii am fost vazuta de o doamna doctor de la spitalul Malaxa. Imi raspundea la orice ora fie noapte ori zi..

Intr-o dimineata pe la ora 5 mi-a venit sa nasc. Am sunat-o pe doamna doctor si mi-a zis sa imi iau bagajelul si sa vin la spital.

Acolo m-a controlat un domn doctor care era de garda. Foarte amabil si asistentele. Pe la ora 9 a venit si doamna doctor..care m-a asigurat ca totul va fi bine.

Vroiam sa nasc normal...a trecut o zi intreaga pana sa nasc si in tot acest timp am fost foarte bine ingrijita...Am nascut la ora 21 si 20 fara probleme..si dupa nastere toate asistentele de pe toate turele au fost foarte amabile si saritoare...As mai naste o data acolo. Sunt foarte multumita. Nu am nici o experienta urata..

(Alexandra, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!