Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Totul a inceput la ora 21 pe data de 1 aprilie 2013, incepusera contractii usoare si rare, pe la 12 noaptea am plecat spre maternitate.

Doctorita imi spusese sa merg sa ma vada medicul de garda si apoi sa astept ca vine ea de dimineata, cand am fost consultata medicul rezident (din greseala) mi-a rupt membranele, nu aveam dilatatie nu nimic.

Pe la 4 dimineata contractiile erau puternice dar tot nu aveam dilatatie, in fine, am continuat asa pana la ora 16:05 cand am nascut natural un baietel de 3350 gr, cu cordonul in jurul gatului foarte strans si cu un nod, m-am chinuit 13 ore dar...a meritat, am o minune de baietel care acum are 1 an si 6 luni si e minunea mea!

(Dana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!