Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In dimineata zilei de 30 mai 2013 m-am trezit mergand foarte des la baie iar pantalonii erau uzi! Am avut noroc ca sotul meu era acasa si ma incuraja sa o sun pe moasa cu care am vorbit inainte cu o saptamana!

Am sunat-o si a spus ca cel tarziu pana dimineata voi naste! Imi era frica sa raman singura acasa si am hotarat sa il insotesc pe sotul meu la servici.

Pe la ora 19 au inceput durerile, erau suportabile din ora in ora! Pe la ora 23:30 am sunat-o pe moasa sa ii spun ca ma doare tare, la ora 2:00 am ajuns la spital eram dilatata 5 cm deja, nu au fost mari durerile, moasa mi-a rupt apa, in jur de ora 3:40 mi-am tinut ingerasul in brate!

Ii multumim Lui Dumnezeu ca avem un baiat sanatos si ca am trecut cu bine peste nastere! A fost o nastere usoara si ne gandim sa il concepem si pe celalalt!

(Claudia, Medias)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste