Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4

M-am trezit pe la 4 dimineata. Bebe era agitat. Mi-am mangaiat burtica pentru a-l linisti, dar nu am reusit. Am baut lapte pentru ca am crezut ca ii e foame sau sete, dar agitatia nu a disparut. M-am tot fastacit in bucatarie nestiind ce sa fac. M-am hotarat sa ma culc, dar bebe era mult prea agitat.

Mi-am trezit sotul si i-am spus "cred ca vine bebe". La scurta vreme mi s-a rupt apa.

Eram bucuroasa si emotionata in acelasi timp, mi-era si un pic teama ce-i drept. In masina inca nu ne puteam decide ce nume sa ii punem. Eram atat de fericiti ca zambeam ca prostii.Pana la spital ne-am decis si asupra numelui. Trebuia doar sa vina pe lume. Asteptam cu nerabdare sa-l vad si sa-l strang in brate.

Contractiile nu mai pareau ca vin. Si intr-un final a sosit. Mic si galagios, ud si fin. Cea mai fina piele din lume. Cum putea sa aiba pielea atat de fina? Mi l-au pus pe piept si s-a facut liniste dintr-o data. Acele cateva clipe au fost magice. Mi-am zis "Suntem legati unul de altul pentru totdeauna. Mama si fiu." ( Izabella, Cluj-Napoca)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!