Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Dupa o relatie superba de 10 ani, eu si iubitul meu am hotarat sa ne casatorim! Inainte cu o luna Dumnezeu ne-a daruit cel mai frumos dar de nunta (un bebelus).

Imediat dupa nunta am fost la doamna doctor Alexandra Crisan de la Maternitatea Filantropia, medic ce a tinut sarcina sub atenta observatie! Mi-am dorit foarte mult sa nasc natural si doamna doctor mi-a confirmat ca sarcina avea o evolutie normala si ca voi putea naste asa cum imi doresc!

Au urmat noua luni minunate, pline cu emotii si cu nerabdarea de a mai face cate o ecografie pentru a ne intalni cu bebelusul nostru! Toata sarcina a decurs foarte bine si fix in data probabila a nasterii s-a intamplat minunea! Pe data de 9 mai m-am trezit la 7 dimineata cu usoare contractii,la ora 10 am plecat spre Maternitatea Filantropia unde medicul meu ma astepta!

La ora 11 m-am internat, in timpul consultatiei mi s-a rupt apa iar la 12.40 dupa un travaliu destul de usor si fara epidurala a venit pe lume minunatia noastra! Am avut o nastere naturala foarte usoara si as mai repeta oricand aceasta experienta si pentru asta le sunt recunoscatoare doamnei doctor si moaselor!

In momentul in care am ramas insarcinata mi-am dorit din suflet sa nasc natural si sa-mi pot alapta cat mai mult copilul! Dumnezeu m-a ajutat sa nasc natural un copil sanatos si m-a ajutat sa-mi alaptez copilul si in ziua de astazi(2 ani si 4 luni)!

Multumesc mult personalului de la Filantropia care m-au ajutat sa nasc un copil sanatos si cu sfaturilor lor sa cresc si sa alaptez un copil minunat!

(Sorina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste