Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Bebelusul meu trecuse de termen deja de o saptamana. In fiecare seara ii vorbeam si ii spuneam ca daca se va naste in noaptea respectiva ii voi pune un anumit nume, sau ii voi cumpara ceva:).

In 28 decembrie a fost ultima seara "de ritual" si i-am spus: daca te vei naste in seara aceasta, vei fi nascut in 29 ca si fratele tau. In jur de 4 dimineata au inceput contractiile, dar nu m-am grabit, pentru a nu petrece tot timpul travaliului la spital.

Asa ca mi-am facut o cafea, un dus, incet incet mi-am adunat lucrurile si la 6 dimineata m-am internat. La 7 am ajuns in salonul de langa sala de nastere, am primit perfuzii, a venit domnul doctor si la 8.05 am facut cunostinta cu un baietel de 57cm si 4200g.

As spune ca a fost usor, pentru ca totul s-a petrecut repede si a decurs foarte bine, desi nu as mai repeta experienta unei nasteri normale. Acum avem 1.8 ani si ne pregatim pentru cresa (in curand)!

(Camelia, Cluj)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!