Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Povestea incepe acum mai bine de 4 ani, cand am simtit ca mi-a sunat ceasul biologic si-mi doresc sa devin mama. In prima luna nu am reusit sa raman insarcinata si am fost foarte dezamagita, a 2-a luna la fel, dar in sfarsit a 3-a luna, Martie 2010, mi-a purtat noroc si am reusit.

Mi-am dat seama la botezul nepotelei mele cand nu ma mai incapea rochia si deja, dupa 2 teste si vizita la medic, era clar-in mine crestea o bucatica de om! Minunea noastra a venit pe lume in decembrie 2010, la 11.50, la Maternitatea Anton Cincu din Tecuci si avea 3100 g.

Termenul era de 27 decembrie dar domnul doctor nu avea sa fie in tara, preferand sa nasc cu dumnealui, am inceput sa fac curatenie prin casa, sa trag patul, sa mut salteaua, doar, doar voi naste mai devreme si-mi voi peterece Craciunul cu familia marita.

La spital am ajuns pe 18 decembrie la 22.30, dupa 5 zile de contractii. Dilatatia era de 1mm, toata noaptea m-am dilatat doar pana la 4 mm, iar dimineata a venit medicul, am primit medicatia si am reusit sa nasc.

Minunea mea are acum 3 ani si 7 luni. Nasterea a fost destul de traumatizanta, fizic, mai ales ca lichidul era modificat, iar Daria nu mai raspundea la nici un stimul. Moasa mi-a facut epiziotomie, una dintre asistente s-a urcat efectiv pe burta mea, fara sa ma avertizeze, efectul anesteziei trecuse, si medicul a refuzat sa-mi faca alta din cauza hemoragiei, continuand sa ma coasa.

Cu toate astea cand mi-am auzit fetita plangand mi-a trecut toata durerea iar peste vreo 2 luni intentionez sa-i fac Dariei o surioara sau un fratior, mai ales ca ea isi doreste, citez:''vreau sa fii grasa cu copil in burta''.

Recuperarea a fost grea, sensibilitatea si semnele inca sunt si probabil vor ramane, dar toate astea doar fizic, caci psihic si emotional este cea mai frumoasa perioada din viata mea, este chiar mai frumoasa decat copilaria si nici o reusita de-a mea de pana in momentul in care am devenit mama nu m-a bucurat mai mult, decat ma bucura un lucru pe care il face fiica mea invatandu-l de la mine.

(Oana, Tecuci)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste