Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Totul a inceput in noaptea de revelion a anului 2008. Ma luasera durerile, am fost dusa de urgenta la spitalul caritas. Am ajuns acolo si mi-era frica la un sfert de ora am nascut pe cale naturala, am avut o nastere usoara datorita doctorilor draguti n-au vrut sa primeasca nimic au zis ca noi sa fim sanatoase. Am nascut o fetita de 2 kg600.

N-a vrut sa manance de la san a vrut lapte praf a consumat numai Milumil un lapte foarte bun.

La spital se facea mereu igiena acolo unde era taietura, mancarea era buna, se facea curatenie mereu, in saloane era igiena, schimbatul cearceafurilor mereu. Vizitele erau 3- 4 h pe zi. Experienta mea a fost una frumoasa si as mai vrea sa trec odata prin aceasta experienta.

Recomand tuturor viitoarelor mamici sa aleaga nasterea normala ca e foarte frumos sa-ti vezi copilul nascut. La o saptamana am iesit din spital cu fetita.

(Mihaela - Campina)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste