Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua. Am ramas insarcinata a doua zi de Craciun! A fost cel mai de pret cadou primit vreodata. Am ales-o pe doamna doctor Negru Alice la recomandarea unei prietene.

Pe tot parcursul sarcinii doamna doctor mi-a oferit cele mai bune sfaturi pe un ton cald si bland. Sarcina mea a evoluat foarte frumos, iar bebelusul s-a dezvoltat normal. In a 40-a saptamana, fetita mea a dat semne ca vrea sa ma cunoasca.

Noaptea pe la ora 3 au inceput contractiile. Nu stiam ce inseamna o contractie, aveam cateva dureri, dar nu erau deranjante. M-am culcat la loc. Peste jumatate de ora durerile s-au intensificat. Mi-am dat seama ca sunt contractii dupa ce in prealabil cautasem pe internet ce inseamna o contractie.

Am sunat-o pe doamna doctor care mi-a spus sa merg imediat la Camera de urgenta a Spitalului Universitar, urmand ca ea sa ajunga cat de repede posibil. L-am trezit cu grija pe sotul meu care la inceput nu intelegea ce vreau de la el la ora aceea. Cand a realizat ca voi naste nu stia cum sa se imbrace mai repede.

Am coborat scarile cu greu, stau si la etajul al 4-lea. Nu stiu cum am ajuns la spital, a fost parca cel mai lung drum plin de foarte, foarte multe gropi. Pe toate le-am simtit intens. Ajunsi la camera de garda a trebuit sa completam cateva formulare, lucru care nu mi s-a parut normal, eu avand dureri destul de mari.

La consult mi-au zis ca am dilatatie 8 si ca trebuie imediat sa ajung in sala de nasteri. Intre timp a ajuns si doamna doctor la spital. M-au asezat direct pe masa de nasteri. Mi-au explicat ca nu mai au cum sa imi faca vreun fel de anestezie.

Langa mine a mai fost o moasa care m-a invatat cum sa respir si cum sa imping. Doamna doctor mi-a rupt apa si a inceput adevaratele contractii. Auzeam doar vocea moasei: Nu tipa, pierzi aerul!!! Am impins de cateva ori si am simtit dintr-o data o usurare. Nascusem! A fost atat de usor!!!

Nu ma gandeam ca o sa fie asa usor. Vazusem atatea filme in care mamele tipau si tipau si tipau. A fost exact cum mi-a explicat dna doctor: o nastere frumoasa si usoara. La auzul glasului fetitei mele mi-au dat lacrimile. A fost o experienta unica si extraordinara!

(Florentina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste