Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Elena si cand imi amintesc de nasterea fetitei mele nu simt deloc durere.Sunt probabil printre norocoasele care au nascut usor sau asa simt acum. Imi amintesc de acele dureri groaznice dar care au durat putin pentru ca am avut un medic extraordinar.

Am urcat pe masa de nasteri si dupa anestezia locala la a treia contractie am nascut. A fost ca o usurare. M-au si cusut un pic dar fericirea nasterii copilului si faptul ca ai scapat de dureri te ajuta sa nu mai simti absolut nimic.

Eu, de fericire, declaram tuturor iubirea mea si asistentelor si medicului. Am fost un pic slabita dupa nastere si nu am mers sa alaptez fetita din prima zi insa a doua zi cand mi-am tinut fetita la san, m-am indragostit de ea iremediabil.

Ce pot sa spun desi este un orasel mic si un spital la fel de mic, datorita unui personal extraordinar, nastera naturala a fost pentru mine o experienta placuta iar momentul nasterii propriu zise este ceva unic. Devenisem MAMA!

(Elena, Turnu Magurele)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste