Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In anii 89 si 98 am nascut pe cale naturala. Primul copil a avut 3,300 kg si al doilea 4,700 kg. Pe atunci, toti cei ce erau de garda erau cu atentia marita asupra noastra ca femei, veneau si ne intrebau de simptome, si ne dadeau sfaturi.

Atentia era sporita in momentul cand ne duceam la toaleta, fiindca erau anumite riscuri. Domnul doctor Ionita care si la ora actuala este in spital, a venit, m-a consultat, s-a uitat pe fisa medicala, m-a intrebat daca am avut ceva probleme, dupa care i-a zis asistentei cand este sa inceapa contractiile sa fie chemat.

Am fost asistata de dumnealui la amandoi copiii, asa s-a nimerit sa fie de garda. Pe aceasta cale ii multumesc atat dumnealui cat si doamnelor asistente si femeii de serviciu, fiindca la ultimul copil fiind prea mare, ea se apasa deasupra mea, ca sa poata cobori copilul.

Am fost tinuta in travaliu toata noaptea fiindca le era teama sa nu am complicatii, sarcina fiind prea mare, si asa eram tinuta sub observatie, dupa care dimineata, m-au dus in camera cu 4 paturi si am asteptat sa mai vina mamici.

Curatenia se simtea inca de cand intrai pe culoarul sectiei, amabilitatea la fel, si nu am dat nici un ban, doar prosop si sapun asa cum se spune in traditia noastra. Ma rog la Dumnezeu pentru sanatatea tuturor!

(Doinita, Calarasi)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste