Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Bine v-am gasit dragi mamici. Eu am o fetita tare rasfatata, fiind doar singurul copil din familie. Si ca sa va povestesc experienta mea,nasterea ei, imi aduc aminte cu mare emotie si lacrimi cat de speciala a fost acel moment in care am nascuto. Am nascut la Spitalul Municipal Medias, cu doctor Ignat Dorin.

Am nascut pe cale naturala, desi era maricica,avea 3400 grame si 48 cm. A fost cam greu cu travaliul care a durat vreo 10ore in care am suportat durerile travaliului,insa stiti cum e, toate trec in momentul cand iti vezi copilasul sanatos. Prima data cand l-am vazut am simtit atat de multa bucurie incat am izbucnit in plans. Era atat de micuta si frumusica.

Nu-mi venea sa cred de ce minune mi-a daruit Dumnezeu. Parca tot ce a fost mai rau in mine a disparut, parca am devenit mai buna nu numai cu mine insima ci si cu cei din jur. Eram alta femeie. O femeie fericita. (Melinda, Sibiu)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste