MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intr-o dimineata ploioasa, in care vantul batea foarte tare, la ora 5 dimineata mi "s-a rupt apa", semn ca micul nostru bebelus isi anunta venirea pe lume. Nu am avut contractii, nu am intrat in travaliu. Eram foarte vesela si emotionata in acelasi timp.

Eu si sotul meu ne-am imbracat, l-am sunat pe Dr. Shahram Amiri, medicul cu care urma sa nasc, si am plecat spre Spitalul Nr.1 Craiova. Dr. Shahram Amiri este medicul care a urmarit sarcina pe tot parcursul ei. Este foarte bine pregatit si datorita acestui fapt este si recomandat.

Inainte de plecarea la spital:

plecare la spital

De asemenea este si amabil, nu se grabeste in cadrul unui control, raspunzand cat mai detaliat la toate indrebarile si nedumeririle fiecarei paciente. Am ajuns la spital si dupa aproximativ jumatate de ora a ajuns si domnul doctor si mi-a spus ca urmeaza pregatirea pentru a intra in sala de nasteri.

Pe timp ce trecea emotiile deveneau din ce in ce mai mari. Am intrat intr-un salon unde am fost pregatita de catre asistent pentru intrarea in sala de nastere. La ora 12 am intrat urmand ca in aproximativ jumatate de ora sa vina pe lume micul nostru print. Nasterea a fost usoara, mi s-a facut anestezie epidurala si nu am simtit durerile.

Ulterior am ajuns in salon. Asistentele au fost foarte dragute si m-au ajutat cu bebelusul (un baietel foarte frumos de 3.2 kg), invatandu-ma cum sa-l alaptez, spal, etc. (fiind la prima nastere nu stiam prea multe). In prima zi a inceput "acomodarea" cu bebelusul.

IMG 7123

Plangea cam mult dupa parerea mea, poate ca din cauza ca se simtea singur in anticamera in care erau tinuti si ceilalti bebelusi ai pacientelor din acelasi salon cu mine. Cand il luam in pat langa mine, in timpul alaptarii, era foarte linistit si simteam bucuria sa de a fi alaturi de mine. Usor, usor, am invatat sa-l spal, sa-l pudrez, sa-l infasez si mi-am intrat complet in rolul de mama.

Dupa 4 zile am iesit din spital si am mers acasa. Legat de conditiile din spital va pot spune ca nu au fost extraordinare. Mobilierul si obiectele sanitare sunt foarte vechi. Ar trebui innoite macar in etajul cu maternitatea, daca nu in tot spitalul. In rest, personalul medical este foarte amabil si bine pregatit.

(Elena, Craiova)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste