MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
In anul 2010, 30 aprilie am nascut la Maternitatea din Resita, judetul Caras - Severin o fetita superba, care imi aduce bucurie in fiecare zi. Avusesem doua nopti inainte de neliniste, drumuri dese la baie ...in dimineata zilei de vineri m-am hotarat sa merg la Maternitate .. simteam ca se apropie momentul.

Dupa un drum de o ora cu masina am mers la medicul care m-a supravegheat in timpul sarcinii - Doctorul Dragoi si care nu mai avea nimic cu Maternitatea si cu Casa de Asigurari. Intr-adevar era batran si am stiut ca nu o sa nasc cu el... dar am apreciat sfaturile lui si faptul ca nu am luat nici un fel de supliment in timpul sarcinii .. doar coji de oua cu miere ...

In fine, dupa ce Domnul Doctor Dragoi mi-a spus ca este timpul pentru nastere am mers la Maternitate , m-a consultat medicul de garda D-l Badescu, mi-a rupt apa si am nascut cu asistentele in jumatate de ora o fetita superba si sanatoasa - comoara mea ...

Ma bucur ca totul a mers bine, dar daca ma gandesc acum nu as mai proceda la fel .. daca aveam nevoie de cezariana, daca se intampla ceva cu copilul, fisa mea de observatie era la doctorul Dragoi .. practic nu aveam nici o sansa ...

La o doua sarcina sunt hotarata sa merg la un medic cu care sa si nasc; sa stie totul despre sarcina mea, nu sa merg pe noroc asa cum am mers la prima sarcina .. poate ca am fost si foarte tanara si cu capul in nori. Daca i se intampla ceva fetitei mele la nastere nu mi-o iertam niciodata .. Ii multumesc lui Dumnezeu ca totul a fost bine si ca nu au fost complicatii. Ii multumesc pentru bucuria din viata mea.

(Alexandra, Resita)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste