MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Am nascut acolo, intr-un orasel micut si linistit, departe de aglomeratia si agitatia Bucuesteana, am nascut la sptalul din Ramnicu Sarat. Am fost aproape de cei dragi care m-au sustinut si m-au ajutat.

Am avut norocul sa fiu asistata pe toata perioada sarcinii si la nastere de domnu doctor Stancu, un om minunat care practica de placere si cu multa pasiune.

A fost mai greu pentru sotul meu care a tot facut naveta din Bucuresti dar a meritat efortul.

Am avut emotii fiind primul copil , mult asteptat si dorit. Am pasit cu mari emotii spre sala de nasterii, cu frica si cu teama, nu imi simteam picioarele si nici corpul, mergeam teleghidata, de frica. Apoi a aparut el, ingerasul nostru, un bebe mic, frumos si sanatos care ne-a schimbat total viata. Cel mai frumos moment a fost cand l-am tinut prima oara in brate, am stat asa jumatate de ora si l-am privit, l-am mangaiat si am plans de fericire.Pentru prima oara in viata mea am plans de fericire.

Multumesc personalului medical de la spitalul municipal Ramnicu Sarat, multumesc domnului doctor Stancu Nicolae si va multumesc voua ca ne dati ocazia sa impartasim si altora aceste momente frumoase. (Felicia, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste