MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ziua, numele meu este Maria si acum 4 ani si un pic mai exact pe 27 aprilie 2010 s-a intamplat minunea si am nascut prima nastere, din pacate la o varsta nu frageda adica aproape 29 ani, am avut insa curajul sa aleg varianta de nastere naturala.

Tin minte si acum, era intr-o seara de Duminica imi pregatisem bagajul pentru ca Luni trebuia sa merg sa ma internez, nu aveam stabilit decat primul nume pe care l-am ales imediat ce am aflat ca o sa fie baietel adica Andrei.

Duminica pe la 10 dupa ce am stabilit ca al doilea nume va fi Dragos s-a gandit ca nu mai trebuie sa astepte si a dat primul semn ca vrea sa vina pe lume.

Mi s-a rupt apa am fugit repede la maternitate. Fiind monitorizata toate cele 9 luni de domnul doctor Dinu, l-am sunat si l-am chemat la spital.

Am nascut abia Luni la ora 12 natural un bebe sanatos de 3.400 grame din pacate nu am avut dilatatie normala ci doar 8 cm, m-am chinuit un pic dar cand a iesit toate durerile au trecut.

E o minune in viata mea acum nu imi mai amintesc durerrile. A fost ok in spital, am stat in rezerva l-am avut in camera cu mine si a fost o experienta placuta.

(Maria, Bacau)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste