MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt o mamica fericita deoarece in urma cu 2 ani si aproape 5 luni, mai exact pe data de 12.01.2012 am nascut o frumusete de fetita careia i-am pus numele DENISA ADELA GABRIELA.

Frumosul eveniment, cel al nasterii a avut loc la Spitalul Elias, asistata fiind de doamna Doctor Anghel Aneta, o doctorita mai in varsta foarte draguta si afectuasa, comportamentul ei fiind ca al unei mame. Nastere a avut loc la 40 de saptamani si 2 zile pe cale naturala.

La 40 de saptamani m-am prezentat la medic pntru control pentru ca se apropia termenul dar eu nu aveam nici o prblema si pentru ca era iarna si multe drumuri erau inchise din cauza zapezii, in acea perioada. Doamna Doctor a decis sa ma opreasca in spital pentru a evita eventualele complicatii.

Asa se facea ca nevenindu-mi inca sorocul ma tot plimbam pe scarile si holurile spitalului, vazand ce se intampla cu celelalte mamici, ce reactii au taticii cand isi vad pruncii, eram foarte nerabdatoare si asa gandeam eu ca facand miscare se va intampla si la mine miracolul nasterii, abia asteptam momentul, dar fetita mea se lasa asteptata :)

Pe data de 11.01.2012 la ora 19:00 insa au inceput durerile, contractiile, insa nu erau cele corespunzatoare, trebuia sa mai astept dar cat :( intr-un final pe la ora 23 m-au dus la sala de travaliu. Durerile erau din ce in ce mai mari. Am avut noroc ca mi s-a facut epidurala inainte cu cateva ore de nastere si durerile au disparut :)

Moasa in tot acest timp a fost alaturi de mine, mi-a vorbit si m-a sustinut, ce mai... niste oameni extra. Problema mea era ca nu aveam dilatatia corespunzatoare si aveam uter rigid. Chiar in momentul in care doamna Doctor se hotarase sa nu mai astepte si sa-mi faca cezariana, se pare ca fetita mea isi pierduse rabdarea si voia sa-si cunoasca mamica:). Asa se face ca a doua zi la ora 17:10 am nascut o fetita de 2Kg 340g si 53 de centimetri blonda cu ochii albastri.

Am alaptat-o pana la 1 an si 8 luni iar acum e o frumusete de fata care face o multime de ghidusii, dar e foarte desteapta:) am cu ce ma lauda!

(Loredana, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste