Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Sunt mamica unui baietel acum in varsta de 3 ani pe nume Andrei- Bogdan si sunt tare mandra de el,cu toate ca am trecut prin momente dificile in ceea ce priveste nasterea...

Perioada de sarcina a fost una destul de frumoasa, cu putine greturi, varsaturi, pofte...Am tinut perioada sarcinii cu un medic foarte bun si intelegator Tarachiu, care m-a programat pentru a 2-a zi de internare pentru nastere prin cezariana.

In prima zi de internare m-au luat durerile facerii in miez de noapte si a fost de garda dr Salcudean, care a avut un comportament agresiv cand m-a ajutat o d-soara asistenta (amabila) sa ajung la camera de garda. Mi-a spus foarte rastit "si tu ce vrei acum?" eu i-am spus ca vreau sa nasc, la care el mi-a spus "ce frumos vorbesti" s-a intors si a plecat.(eu vorbisem cu sotul la telefon ca urmeaza sa nasc si sa vina cu plicul, insa nu aveam cum sa-i spun ca plicul e pe drum).

Cum a ajuns sotul cu plicul, comportamentul acestui monstru s-a schimbat radical in unul amabil, insa dupa nastere m-a vizitat o singura data la salon. Cand mi s-a facut externarea mi s-a spus sa vin pentru scoaterea firelor peste 3 zile la doctor Salcudean ca va fi in spital.

Insa in zadar am asteptat venirea lui vreo 1 ora si 30 minute cu bebelusul dupa mine ca nu am avut cu cine sa-l las acasa in acea zi. Si bineinteles am scos din buzunar bani pt a avea acces in cabinetul unei doamne doctor pt scoaterea firelor...jalnic sistem la Braila unde daca nu ai bani mori cu zile, pentru ca rar se gaseste cate un om cu suflet sa ofere un ajutor gratis!

Iar despre domnul doctor Tarachiu cu care trebuia sa nasc tot respectul, pentru ca m-a vizitat de 2 ori la salon!

(Carmen, Braila)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste