MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Pe 25 septembrie 2013 ora 10.00 m-am prezentat la maternitatea din Curtea de Arges pentru a aduce pe lume pe cale naturala baietelul meu. Am completat formalitatile pentru internare cu zambetul pe buze, nestiind ce ma asteapta. Am fost mutata apoi in sala de nasteri unde am primit o camasa, mi s-a pus o perfuzie ca sa mi se declanseze nasterea si sa se rupa apa.

Pana pe la ora 13.00 nu aveam nicio durere deja ma plictisesem de perfuzie :). Pe la 13.30 mi s-a rupt apa, am simtit ca o bubuitura in stomac, ca si cum mi-ar fi dat cineva cu un bolovan, nu a durut doar ca a fost ciudata senzatia.

Si apoi incet incet au inceput contractiile, sa spun ca nu a durut, ar insemna sa mint, au fost groaznice, abia asteptam sa treaca sa nasc, sa-mi vad copilasul ca e bine, atata tot. De la contractii eram slaita de puteri si mi s-a permis sa mananc o ciocolata ca sa prind curaj. Doamne ce dulce era nu o mai suportam si familia si doctorul ma incurajau sa o mananc ca stiau ca venise momentul.

Eu nu stiam ca nu eram dilatata suficient, medicul m-a pacalit ca sa nu intru in panica mi-a zis ca mai dureaza, mare prostie a facut, ca eram cu moralul la pamant. Abia asteptam momentul sa-mi spuna ca gata vine copilasul. A trecut repede momentul efectiv al nasterii, nu am tipat, nu m-am vaitat, nici nu am mai simtit ca m-a cusut, cand mi-am vazut copilasul si l-am pupat am fost cea mai fericita.

E cea mai frumoasa senzatie, cea mai incredibila experienta. Au fost dureri dar si daca ar fi sa o iau de la capat tot natural as vrea sa nasc. Durerea se uita, sentimentul frumos de a-ti aduce pe lume copilasul nu. Asa ca la 18.45 dupa cateva ore bune de travaliu am devenit o noua persoana, am devenit mama, persoana cea mai importanta din viata baiatului meu, si el pentru mine prima mea prioritate, cea mai de pret comoara de care m-am indragostit pe loc.

(Maria, Curtea de Arges)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste