MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Eu am nascut pe cale naturala cei doi copilasi pe care ii am. Am nascut cu doamna Doctor Gemanar Liliana ( primul copil ) a fost foarte amabila si draguta cu mine.

Cel de al doilea copil a fost adus pe lume de o asistenta deoarece medicul care trebuia sa fie atunci langa mine era plecat in concediu dar pot sa zic ca si acea asistenta s-a comportat foarte frumos cu mine si a avut grija de mine pana la iesirea din spital. Ce sa va mai spun...doar ca totul a fost perfect si ca am 2 copilasi frumosi si sanatosi...:)

Recomand la toate mamicile sa nasca pe cale naturala daca se poate ca este mult mai sanatos si bun pt copil eu sunt contra cezarianei numai atunci cand este nevoie sa fie cezariana...

(Ancuta, Gura Humorului)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste