MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Am nascut pe 9 iulie 2012 primul meu copil, la maternitatea din Ploiesti.

Fiind primul copil ma asteptam sa am un travaliu foarte lung si sa fie foarte dureros, dar totul a fost provocat pentru ca bebe nu voia sa vina pe lume, si travaliul meu a fost de doar 5 ore dintre care doar 2 cu dureri mai mari.

S-a terminat pana sa realizez ce s-a intamplat sincera sa fiu. Una peste alta a fost o experienta placuta si cred ca o sa-i mai fac un fratior in urmatorii ani...sa nu se simta bebita singurel in copilarie.
( Natalia, Ploiesti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste