MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Nicoleta, am nascut de doua ori natural. Prima oara la Spitalul Caritas cu doctorul Said, a doua oara la Spitalul Nicolae Malaxa cu doctora Al Momani Roxana.

Am avut ajutor din partea divinitatii dar si a personalului.. am nascut de doua ori natural si am doua bijuterii. Fetitele mele sunt minunate, mi-au schimbat total viata.

Conditiile din spital au fost acceptabile, personalul dragut .... se putea si mai multa implicare.....per total le multumesc ca am plecat sanatoasa si eu si fetitele mele.

La prima nastere nu am stiut la ce sa ma astept, am tot auzit in stanga si dreapta tot felul de povesti, a fost dureros si minunat in acelasi timp....travaliu a inceput de la miezul noptii si am nascut la ora 16.00, o nastere "usoara" cu un doctor rabdator si bun, asistente fara numar in jurul meu.

Am ascultat de doctor si asistente si am impins de trei ori si bebe a iesit, a luat nota 10 ........minuneeeeea mea venise.

La ora 18 am fost sa o alaptez, practic am facut mai bine cunostinta, era foarte frumoasa, bombonica Larisa, nascuta in 2004.

La a doua nastere a fost diferit, travaliu a inceput tot noaptea pe la 3 si dupa aproximativ 24 h, la 2.50 am nascut la fel de "usor" o alta minune. De data aceasta langa mine a fost o infirmiera , o moasa care alerga intre doua sali de nasteri si doctora mea ........pe drum.

A ajuns la fix sa prinda bebelusul, bombonica Ema, nascuta in 2013. Am facut cunostinta mai bine a doua zi dimineata. Ne-au cazat impreuna pe la ora 14.00, am incercat sa o alaptez si sa intru iar in paine, ca doar aveam experienta.

Recuperarea a fost mai rapida si mai putin dureroasa la a doua nastere, poate si pentru ca stiam ca va trece si va fi bine, mult mai bine m-am descurcat cu alaptatul, am fost si mai bine informata.

Bebelusa mea are 7 luni si inca o alaptez si sunt foarte fericita. Prima data am alaptat doar 4 luni din lipsa de incurajare si informare...... vai nu a luat in greutate ......nu e bun laptele.......prostii.

Toate mamicile au lapte si pot alapta, trebuie sa fie sprijinite, indrumate si totul va fi bine.

Acum ne dorim un baietel....sa ne tineti pumnii....

(Nicoleta, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste