Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Venirea pe lume al unui gandacel. Lorena, micuta noastra vroia sa vina pe lume in a 8-a luna de sarcina. Dupa 1 saptamana de perfuzii, cu o dilatatie 2 cm, am reusit sa mai stam in burtica si sa asteptam cele 9 luni cum e normal.

Si s-au implinit undeva de 18 martie, dar fiind o nastere naturala se pare ca fetita noastra nu mai vroia asa cu nerabdare sa cunoasca lumea in care o sa traiasca pana la adanci batraneti.

Mergem la control, doamna doctor Ioan Raluca cea care ne-a supravegheat toata perioada sarcinii ne spune sa mai asteptam cateva zile acasa cumintele si o sa vina si momentul mult asteptat.

Cu ceva dureri de burtica o sun pe 23 martie si ii explic situatia. Ma invita pe 24 martie 2009 la un control care se pare ca a fost ultimul, si ne spune "Fetita ta astazi vrea sa vina pe lume cand eu nu pot sa asist la nastere? O sa nasti cu Bogdan" (fiind sotul ei si respectat gineolog la Maternitatea Polizu).

In mintea mea pentru o fractiune de secunda am zis ca sunt in evul mediu si nasc cu sotul :)) (al meu sot se numeste tot Bogdan). Mi-am dat seama intr-un tarziu si am si ras cu doamna doctor de ce putea sa imi treaca prin minte. Zis si facut. Ni s-a facut cazarea in spital in jurul ore 13:00 in sala de nasteri, cu ceva dureri de burtica am asteptat sa vina domnul doctor.

A intrat in tura la ora 19:00 si a venit in sala de nasteri sa vorbeasca cu mine. Pana atunci eu facusem ture cand afara din sala de nasteri, cand inauntru. Ma apucase si o frica deoarece auzeam alte mamici si fiecare se manifesta in felul ei.

Pe la ora 19:30 mi-a rupt apa domnul doctor si a plecat in sala de mese sa manance, (m-a distrat chestia asta). Am asteptat sa vina doctorul anestezist sa imi faca anestezia epidurala si pe la ora 21:00 au inceput contractiile. Pana si-a facut efectul anestezia am zis ca mor de durere, ma intrebau asistentele daca o sa mai fac copii si le-am spus ca mai fac cu cea mai mare placere dar sa il nasca sotul meu :)))..

A venit si momentul in care Lorena se chinuia sa vina pe lume, domnul doctor ne ajuta eu nu mai simteam nici o durere. A fost invitat si sotul meu sa asiste la nastere, dar speriat a raspuns :)).

La ora 22:05 a aparul floarea noastra. A luat nota 9 pentru ca avea un sir de margele in jurul gatului (raspunsul Domnului Doctor).

Plangea Lorena de se auzea pana in strada dar si eu plangeam cu ea in brate a fost un moment de neuitat. In acea noapte eu am stat in sala de nasteri si a doua zi de dimineata ne-am luat iar in brate si de atunci nu i-am mai dat drumul.

La 2 zile ni s-a facut si externarea. Ii multumesc doamnei doctor Raluca Ioan ca a avut grija de noi toata perioada sarcinii, si domnului doctor Bogdan Calinescu pentru momentele de neuitat care mi le-a oferit.

„Cand o usa se închide, o alta se deschide; dar deseori ne uitam atât de mult la usa închisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."Hellen Adams Keller

(Alina, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste