Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Am nascut a doua fetita pe data de 21 iulie, 2010, la maternitatea Brasov. Am avut norocul de a fi singura mama în travaliu în acele ore, asa ca am avut parte de toata grija, sustinerea si atentia moasei si a asistentei de garda. Doctorita Sebesian, fiind si ea de garda, a fost la locul potrivit, în momentul potrivit.

Toate cele trei doamne au reusit sa ma faca pe mine si copilul meu cei mai importanti în acea clipa, fara a avea alte asteptari . Le multumesc din nou pe aceasta cale. (Ildiko - Brasov)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste