Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
crese si gradinite
Sfatul Spe4
Am nascut acum 6 ani in Maternitatea Arad. Am avut o nastere destul de grea dat fiind faptul ca am ales sa nasc natural si am ajuns pe ultima suta de metri la maternitate.

Daca ajungeam putin mai devreme medicul mi-a zis ca imi facea cezariana. Medicul cu care am nascut este un medic de nota 10, foarte bun si-a facut treaba ca la carte si slava Domnului totul a fost bine, fetita sanatoasa.

Ce nu mi-a convenit a fost faptul ca asistentele si alti medici se plimbau prin sala de nasteri ca pe bulevard, povesteau ca si cand eu nu eram in durerile nasterii. Conditiile de spitalizare au fost groaznice, mizerabile.

Daca ar mai fi sa nasc nu as mai face-o sub nicio forma acolo, as alege un spital privat. Asistentele nici nu te baga in seama si nu te ajuta la alaptat decat daca le bagi bani in buzunar, cum le dai bani te trateaza foarte frumos, nu le dai te trateaza ca pe un neica nimeni.

Nu recomand nimanui sa nasca intr-un spital de stat pentru ca avem niste conditii mizerabile si la cati bani dam medicilor si asistentelor putem merge la un spital privat.

(Andreea, Arad)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!