Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut la Maternitatea Elias si apoi am recomandat cu caldura multora acest spital si medicul meu. Sora mea a avut incredere in mine si a mers pe acelasi drum.

Am ajuns la spital la 5 a.m si am nascut la ora 12. In tot acest interval pot spune ca am avut parte de toata atentia personalului: moase, infirmiere, asistente, doctori din partea mea au nota 10. Am o mare recunostinta pentru unul din medicii rezidenti care m-a convins sa nasc pe cale naturala desi eu optasem pentru cezariana.

Imi era teama de nasterea naturala, dar mi-a explicat foarte clar cum stau lucrurile si ca nu aveam de ce sa ma tem. Lucrurile s-au petrecut intocmai cum au spus ei. Moasa a fost langa mine tot timpul..de fapt moasele ca am prins 2 ture.

Mentinonez ca am facut anestezie epidurala si din acel moment au disparut durerile contractiilor, iar nasterea a fost practic fara durere. Am auzit ca multe mamici au fost nemultumite se serviciile medicale, dar eu daca ar fi sa mai nasc inca o data cu siguranta as merge tot pe mana lor.

Le multumesc tuturor pentru omenia si profesionalismul de care dau dovada. As vrea sa mai adaug si faptul ca medicul neonatolog care mi-a preluat copilul a dat dovata de acelasi profesionalism. La externare am primit toate indicatiile, atat scrise cat si verbale, pentru ingrijirea corecta a copilului.

(Geta, Bucuresti)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste