Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Acum 1 an am nascut natural la Spitalul Judetean Arges un baietel de 3 kg 600, sanatos si extrem de frumos ! S-a nascut la doar 3 zile dupa revelion. Am fost insotita de sora mea si de sotul meu care ma incurajau continuu ca durerile se vor termina curand.

A fost o experienta pe care nu o voi putea uita, dar nu voi regreta nicio secunda, deoarece sentimentul de a-mi vedea copilul cum iese din burtica mea a fost unic. Recomand tuturor mamicilor sa naste natural, deoarece este sanatos pentru copil atat fizic cat si psihic si totodata este un moment de neuitat pentru mamica. (Anky)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste