Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Am nascut acum 5 ani o fetita frumoasa de 3 kg si 100 de grame si de 52 de cm. Nasterea am ales sa fie in conditii normale si a fost o reusita.

Travaliul a durat 6 ore si 20 de minute si totul s-a desfasurat in conditii normale, fara dureri prea puternice deci pot sa spun ca fost totul chiar minunat.

Cea mai mare bucurie a fost dupa nastere atunci cand am vazut ochii fetitei mele de un albastru superb. Da pot sa spun ca fericire mai mare nu exista pe Pamant ca asta si de atunci si pana in ziua de azi nu regret ca am dat nastere unei fiinte minunate.

Este cea mai mare bucurie, cel mai frumos sentiment sa fii mama. Deci cine isi doreste un copil sfatul meu este sa il faca pentru ca nu va regreta acest pas in viata. Am atasat o poza cu fetita mea la mare cand manca fericita gogosi cu ciocolata pe plaja heheh:)

5 ani au zburat ca vantul si ca gandul, nici nu stiu cum au trecut ..acum are 5 ani, este frumoasa, fericita, voioasa, se duce la gradinita ..este f sociabila, glumeata si iubitoare.

Asa ca fetelor treceti la fapte si faceti copilasi!:)

(Teodora, Craiova)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste