Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Buna ziua, ms numesc Iacob Alina - am ramas insarcinata dupa 6 luni de tratament. A fost cel mai frumos cadou primit. A fost o sarcina mai grea, cu contractii si de aceea la 8 luni am nascut un baietel de 3,300. Initial mi s-a spus ca este bine, sanatos. Insa dupa cateva ore a inceput calvarul. S-a presupus ca are o infectie, s-a presupus pentru ca nu putut sa ii faca nici o analiza laboratorul fiind inchis.

Am stat 10 zile in spital, 10 zile in care am crezut ca pierd tot ce am mai scump pe lume, insa cu ajutorul bunului Dumnezeu si a doamnei neotalog care s-a ocupat de baietel am reusit sa plecam acasa. Astazi avem un baietel perfect sanatos, care de la varsta de 3 ani stie tot alfabetul iar acum la 4 anisori a inceput sa scrie. Acum sunt din nou insarcinata si sper sa nu mai trec prin aceeasi experienta dureroasa.
Multumesc!Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste