MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Buna ma numesc Cristina si acum 6 ani am nascut un baietel pe nume Cristian. In data de 07.12.2007 dimineata dupa ce m-am trezit am inceput sa fac curatenie prin casa...la un moment dat am simtit o durere destul de mare in partea de jos a burticii mele.

Ma gandeam ca e ceva trecator dar la o ora am simtit din nou acceasi durere, atunci am sunat-o pe doctorita spunandu-i de dureri, reactia ei a fost : "Cristina ia-ti repede bagajul si du-te la maternitate ca ajunge si ea intr-o ora".

Asa am si facut, in 15 min am fost la maternitate cu dureri groaznice deja din 20 in 20 de minute, doctorita intarziase la care ma consulta alta doctorita si ma trimite acasa cu motivul ca nu sunt dureri de nastere (eu abia stateam in picioare de dureri), bineinteles ca nu am plecat am asteptat sa ajunga doctorita mea dar numa nu veni si a venit un medic foarte de treaba.

M-a consultat si mi-a facut internarea pe loc in jurul orei 18...atunci mi-au injectat solutia aia pentru dilatare si durerile erau tot mai mari si intervalul dintre dureri erau foarte scurte...cand spuneam ca ma doare foarte tare si nu mai suport asistentele radeau de mine si plecau de acolo...pana in momentul in care am lesinat pentru prima data atunci si-au dat seama ca eu nu glumeam...

Din momentul ala au stat langa mine si mi-au acordat cat de cat atentie...pe la ora 21 am mai lesinat odata si doctorita mea tot nu ajunse inca atunci m-au dus in sala de travaliu si la 10 minute a aparut si doctorita...m-a pus pe masa de nastere mi-a rupt apa si in nici 20 de minute l-am nascut pe ingerasul meu mic fara niciun chin...

La nastere a primit nota 10 si avea 3,350 kg...in momentul in care l-am luat in brate am uitat de toate durerile prin care am trecut...a mai urmat cusutul ce a fost foarte greu eu fiind slabuta si juniorul destul de marisor am avut o ruptura destul de mare cu 16 cusaturi interioare si 4 exterioare...dar orice durere a trecut cand l-am luat din nou in  brate...

(Cristina, Oradea)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste