MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
De la inceput am vorbit cu mama sa vina la mine cand cand voi naste. Data nasterii era stabilita pe 27 septembrie 2013. Cum se apropia sorocul, asa cum i se zice in Moldova, mama trebuia sa vina la mine. A venit pe 15 septembrie, iar in ziua respectiva am fost la gratar cu ea si cu sotul meu.


Ma simteam bine, iar a doua zi urma sa merg la control. Pe la ora 23:50 ma trezesc din somn si brusc mi se rupe apa. Il trezesc pe sotul meu, iar el foarte panicat spune: '' Ma duc la mama!!''.

Am plecat spre spital toti trei. Ma simteam bine, nu aveam dureri mari. Chiar deloc as spune. Acolo am mers la camera de garda , mi s-a facut o ecografie si un control si am fost mutata in camera de travaliu si de nastere. Doctorita a foarte draguta, la fel si asistentele.

Au spus ca nu va fi nevoie sa-l cheme pe doctor pentru ca voi sta pana dimineata. Noaptea nu am prea avut dureri de aceea moasele m-au lasat sa stau cum vreau pe acolo. M-am si plimbat, am si stat in pat. Cam la jumatate de ora veneau la mine.

Cred ca ar fi venit si mai des dar nu aveau ce sa-mi faca. A fost la mine si o rezidenta draguta cu care am stat de vorba cam o jumatate de ora si asa s-a facut 4 jumatate.

Moasa m-a consultat si mi-a spus ca doctorul va veni mai devreme. Au inceput si usoare dureri si asa s-a facut 6 si ceva

La 6 si jumatate a venit domnul doctor si am primit o perfuzie de accelerare a nasterii pentru ca cel mic era prea sus.

A mai trecut putin timp si pe la 7 si ceva a inceput nasterea. La 7:24 am nascut un baietel sanatos. Toata lumea s-a purtat excelent pe tot parcursul sederii in spital. Recomand Filantropia.

(Paula, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste