Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

La mine nasterea a fost ca un vis frumos. Am nascut natural, al doilea copil, ff repede, la 15 minute dupa ce m-am internat. N-am avut contractii, dar imi cam trecuse termenul si m-am ingrijorat, de fapt mai mult sora mea , care este asistenta! 

Am plecat spre spital, doctorul m-a consultat si m-a intrabat, franc, daca vreau ,,sa nasc azi"! Am raspuns afirmativ, sora-mea agitandu-se dupa halat, canuta si ..altele-ca nu venisem cu nimic!

M-am instalat in pat, in salon cu fete care se aoleau tragic! Asistenta m-a injectat si pe mine, la rand, cu nu stiu ce- si m-au apucat si pe mine durerile....inca o consulatatie si, spre ciuda celorlalte, am fost luata sa nasc!

Si ...am nascut, fara dureri , fara efort, fara cezariana, desi mi-i se recomandase! Era 6 decembrie 1996 si Cezara mea a fost cadoul Mosului Nicolae pentru Ramona, fiica mea cea mare! Va doresc numai bine iar celor care vor sa nasca natural, le doresc nastere usoara!!!! (Gabriela P)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste