MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4

Sunt o mamica de 28 ani. Am doua nasteri, prima fetita, al doilea baiat. Ambii copii s-au lasat asteptati,asfel incat a fost necesara inducerea travaliului la 42 sapt si respectiv 41 sapt - ambele nasteri naturale! Voi "detalia" ultima nastere - 22 noiembrie 2013. A fost o nastere mult mai usoara si scurta fata de prima - in jur de 4-5 ore totul, adica travaliu + nastere.


Domnul doctor foarte amabil si atent pe toata perioada sarcinii si la nastere (la prima au fost ceva probleme si acum automat a fost mai atent). Dealtfel si asistentele dragute si prezente mereu. Profesionaliste nu sunt dar merge si asa.

In ceea ce priveste conditiile nu este nimic de reprosat. Eu cel putin m-am simtit ca la un spital privat (am avut si tv in camera).

Am ales acest spital fiind cel mai aproape de mine si cunoscundu-l pe domnul doctor si spitalul care este "nou" construit.

Analizele generale m-au costat in jur de 50 lei, am facut o singura ecografie 4 D la 22-23 de saptamani, iar nasterea a costat 2500 lei.

Recomand cu caldura celor din zona sa nasca aici (nestiind cum este la Ramnicu-Valcea). Mi-a placut linistea din spital, nefiind aglomerat – am stat singura in camera – doar eu si bebelusul.

A fost o nastere cat se poate de naturala - fara anestezii - asa am dorit! Si recomand tuturor, este foarte sanatos pentru organism , (se reface in cateva saptamani totul) si pentru bebelus. Il alaptez la san, la cerere!

Ceea este mai putin placut este cusatura (in caz ca se rupe putin sau te taie) pentru ca ustura rau. Nu am tipat deloc in travaliu si nastere cat la cusatura. Dar dureaza putin, 2-3 minute si trece. Apoi uiti totul.

Bucuria de a-ti tine copilul in brate, de a-l vedea sanatos si pe sot/partener fericit acopera si cea mai mica urma/amintire de durere.

Diferenta dintre cei doi copii este de 1 an si 5 luni. Ambele sarcini au venit pe nepregatite si ne-am bucurat.
Le urez tuturor mamicilor NASTERE USOARA, sa-si urmeze INSTINCTUL si LEGEA FIRII.

(Livia, Horezu)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste