Oferte târg online
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Ma numesc Elena, am 31 de ani si am doi baietei: Mario de 8 ani si Ianis de 2 ani. Amandoi s-au nascut normal fara cezariana. Acum 8 ani am trecut prin aceasta experienta si a fost foarte dureros. Dupa 10 ore aproape de travaliu dar a meritat efortul dupa ce mi-am tinut bebelusul in brate.

Dupa 6 ani am retrait aceeasi experienta doar ca de data asta a fost mult mai usor deoarece stiam ce ma asteapta.

Aveam aproape 41 de saptamani iar bebe nu dadea semne ca ar vrea sa vina pe lume. Asa ca m-am dus speriata putin la control, chemata de doamna doctor, o doamna foarte de treaba. Tot in acea zi am si nascut spre bucuria mea ca scapasem in sfarsit si de cele 9 luni de sarcina si de nerabdarea de a-mi vedea baietelul.

Pot sa spun ca ii multumesc doamnei doctor Zoican fiindca m-a incurajat si sustinut foarte mult in timpul travaliului si asistentele sau purtat destul de frumos.

Cam asta e povestea mea despre nasterile mele dar acum dupa tot ce am trait nu imi pare rau nici o secunda. A meritat tot efortul si toate durerile pe care le-am avut.
(Elena, Bacau)

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste