MotherKit
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Era iarna in data de 18 februarie. Cu o zi inainte m-au luat contractile, afara era un vant si lapovita am mers la spital mi-am facut internarea si dupa consult mi-a zis sa stau linistita in salon ca in 2-3 ore nasc asta era pe la ora 14. In salon mai erau destule viitoare si recente mamici.


In acea zi mohorata era si ziua mea de nastere nu-mi venea sa cred ca voi primi cel mai minunat si frumos cadou care ar putea exista pe acest pamant propriul copilas.

Am nascut cu o asistenta printr-o cunostinta care lucra acolo am ajuns la acest spital. Tot personalul s-a comportat foarte frumos si foarte amabili. Nu am ce reprosa, salonul in care am fost internata era destul de curat si medici si asitentele s-au purtat impecabil.

In acea zi la ora 18 am adus pe lume o mare printesica care imi face zilele frumose ,senine si fericite si in fiecare an sarbatorim impreuna la dublu.

(Janeta, Bucuresti)Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Banner povesteste